Site Overlay

Yhteystiedot

 

Helsingin Rengashotelli Oy
Henrik Forsiuksen tie 39,
00750 Helsinki

09 347 8040
2352250-6

AVOINNA:

arkisin 08:00-17:00

Yrityskuvaus
Helsingin Rengashotelli Oy on Helsingin Suutarilassa, Henrik Forsiuksen tie 39:ssä toimiva täyden palvelun ja ammattitaitoinen rengasliike. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluu autohuoltojen ja vanteiden korjausten lisäksi luonnollisesti renkaat ja vanteet sekä niiden säilytys. Teemme myös alumiinivanteen hitsauksia ja vannekorjauksia, joten jos sinulla on haljennut vanne tai tarvitset vanteen korjausta, ota meihin yhteyttä. Teemme vannekorjauksia myös vakuutusyhtiölle ja tarvittaessa saat meiltä vannevannevaurio lausunnon. Teemme myös sivu- ja takalasin sekä tuulilasin vaihtoja ja korjauksia. Palvelukonseptiimme luottaa jo tuhannet yksityiset- ja yritysasiakkaat, joista vanhimmat ovat perustamisvuodelta 1989. Voit olla siis varma, että hommat hoituu niin kuin niiden kuuluukin. Älä luota turhiin lupauksiin tai -tarjouksiin vaan käänny suoraan ammattilaisen puoleen, näin vältät harmit ja turhat takuukäynnit. Meiltä myös sisäpesut ja ilmastoinnin täyttöhuolto, tutummin ilmastointihuolto.

Kesärenkaiden vaihto ja talvirenkaiden vaihto
Meillä onnistuu renkaiden vaihto alle joko ajanvarauksella tai jonottamalla. Henkilöauton renkaanvaihto alkaen 40€, Pakettiauton renkaanvaihto alkaen 50€, Tila-auton/SUV renkaan vaihto alkaen 50€. Renkaan vaihto sisältää pyörien kunnon tarkistuksen, vaihtotyön auton alle ja ilmanpaineiden tarkistuksen. Työstettävät vannekoot 10-27 tuumaa

Rengashotelli
Rengashotelli, tutummin kausisäilytys, on vaivaton ja edullinen tapa huolehtia auton ajettavuuden säilyttämisestä oikeanlaisella renkaiden säilytystavalla. Jättäessäsi renkaat meille säilytykseen varmistat sen, että renkaasi ovat käyttökuntoiset seuraavankin kauden, sekä ennen kaikkea sen, että asuinpaikkasi varastossa ei ole turhaa palokuormaa palon syttyessä. Toinen merkittävä etu kausisäilytyksen valinnassa on se, että mitä jos renkaasi eivät olekaan enää siellä mihin ne viimeksi jätit vaan ne on jonkun varkaan mukana? Me huolehdimme siitä, että renkaat säilytetään asianmukaisesti lukitussa, lämpimässä ja vakuutetussa tilassa.

Tuulilasit ja lasin korjaus
Helsingin Regashotelli tarjoaa asiakkailleen alkuperäiset SaintGobain tuulilasit, taka- ja sivulasit. Teemme myös vakuutusyhtiöiden tuulilasin vaihtotöitä ja korjauksia. Korjaus ei maksa sinulle mitään, joten sinun on helppo tulla suoraan meille, sillä sinun ei tarvitse välttämättä tehdä edes vahinkoilmoitusta vaan me hoidamme kaiken työn puolestasi. Helsingin Rengashotelli Oy on vakuutusyhtiön hyväksymä lasiliike. Korjaamme ja vaihdamme rikkoutuneet lasit – Jopa saman päivän aikana! Auton ilmastointi huolto ja ilmastoinnin täyttöhuolto Perushuollossa tarkistamme autosi ilmastointilaitteen lähtötilanteen ja vaihdamme uudet öljyt ja kylmäaineet järjestelmään sekä testaamme laitteen kunnon. Testissä näemme ilmastointikompressorin kunnon. Huoltotoimenpide on vaivaton ja nopea, sillä meillä on nykyaikaisimmat laitteet töiden suorittamiselle. korjaamme myös vaurioituneet tai vialliset ilmastointilaitteet ja kompressorit

Sisäpuhdistus, ulkopesu, käsin vahaus, hajunpoisto
Suoritamme autojen ulko- ja sisäpuhdistuksia. Tuotevalikoimastamme löytyy AutoDuden, Tenzin ja Zep autonhoitotuotteet. Haiseeko auto? Eikö mikään puhdistus auta hajuhaittojen poistamiseksi? Suoritamme myös autojen ja huoneistojen otsonointeja, tutummin hajunpoistoa tai desifiointia.

Autohuolto
Huollamme kaikki automerkit,

Vaihteistohuolto
Teemme BG-automaattivaihteistojen huuhteluhuoltoja. Huollossa vaihteisto pestään, vaihdetaan uudet öljyt ja lopuksi laatikkoon asennetaan hoitoaineet, jonka seurauksena vaihteisto pelaa jälleen kuin uusi.

Ohjauskulmien tarkistus ja säätö, tutummin aurauskulmien tarkistus
Teemme ohjauskulmien tarkistuksia ja säätöjä markkinoiden nykyaikaisimmilla 3D-laitteilla perus henkilöautoihin. Teemme myös erikoisimpien urheiluautojen kuten Ferrari, Porsche ja Lamborghini auraskulmien säätöjä. Ohjauskulmien tarkistuksesta ja säädöstä saat aina katsastuskonttorille käyvän todistuksen. Katso meidän instagram tililtämme tekemiämme erikoisautojen huoltokuvia.

Wassup
Hei,
miten voimme palvella sinua?
Call Now Button