Site Overlay

Kevään nettotarjoukset!

Helsingin Rengashotelli Oy on palveleva erikoisrengasliike. Palveluihimme kuuluu allaolevien kategorioiden lisäksi autohuollot ja tuulilasien korjaukset ja asennukset. 

Valikoimastamme löytyy JapanRacing alumiinivanteet ja tarvikkeet. Mikäli tarvitset vanteet autoosi omien mittojen mukaan, se luultavasti onnistuu kauttamme. Myymme useiden valmistajien vanteita ja huollamme käytännössä kaikkia vannemerkkejä, vanne korjauksesta voit lukea täällä.
Meiltä löytyy kaikkien maahantuojien vannevalikoimat kuten Erikoisvanteet, Fondmetal, Alcar, Rautamo, WheelTrade Finland ym.

Verkkokauppaan pääset täältä

kesärenkaat-BestDrive-SuutarilaRengastarjoukset löydät täältä, jos et löydä haluamaasi kokoa, pyydä meiltä tarjous käyttämällä helppoa tarjouspyyntölomaketta.

Meiltä löytyy kaikki päämerkit kuten Michelin, Continental, Nokian Tyres, Hankook, GoodYear, Landsail ym. merkit ja aina edulliseen hintaan! Meillä onnistuu myös erikoisautojen rengastyöt kuten Ferrari, Lamborghini, Porsche ja Maserati, tietysti ilman naarmuja ja normaaliin hintaan!

DiamondCut-Bestdrive-suutarilaJos tarvitset vannekorjausta, meillä onnistuu vanteiden oikomisen lisäksi alumiinivanteenmaalaustyöt sekä alumiinivanteen hitsaus. Jos olet onnistunut ajamaan vanteesi kanttikiveen tai lakka irtoaa vanteesta, meillä onnistuu myös DiamondCut leikkaus vanteen pintaan – tutummin CNC-sorvaus. Kanttikivivauriot voidaan korjata usein paikallisesti eikä ympäri maalausta tarvi.
Voit tuoda vanteen arvioitavaksi ilman ajanvarausta.

bgservice-bestdrivesuutarilaVaihteistohuolia? Teemme automaattivaihteistojen pesu- ja öljynvaihtohuoltoja, toiselta nimeltä huuhteluhuoltoja. Jos vaihtoistossasi on epämiellyttävä ominaisuus tai se vain vaihtaa huonosti, yleensä vika johtuu siitä ettei vaihtoöljyjä ole vaihdettu tarpeeksi usein – tai ei ollenkaan.

Muutama vuosi sitten vielä uskottiin ettei vaihteistoöljyjä tarvitse vaihtaa, kyllä ne oikeasti tarvitsee. Lue BG-huollosta lisää täältä

tuulilasinvaihdot-bestdrive-suutarilaOlemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasien korjaus ja vaihtoliike. Jos lasi voidaan korjata, vakuutuksen voimassa ollessa korjaus ei maksa sinulle mitään. Jos tarvitsee vaihtaa, onnistuu se nopeasti ja helposti. Maksat meille vain omavastuu osuuden ja homma on sillä selvä. 

Vaikka sinulla ei olisi vakuutusta, saat meiltä lasin ammattimaisesti asennettuna ja hyvään hintaan.

tenzi-prodetailing-suomi-bestdrive-suutarilaOlemme Tenzi PRoDetailing autohoitosarjan virallinen maahantuoja. Lisäksi valikoimastamme löytyy AutoDuden Megavalikoima, joten meiltä löytyy varmasti kattava valikoima olipa autonpesu tai autohoitotuotetarve millainen tahansa.

Lue lisää täältä tai tule paikan päälle!

eflex-bioetanoliasennukset-bestdrive-suutarila Oksettaako polttoaineiden hinta tai haluat liikkua hieman ekologisemmin? Olemme eFlexfuelin virallinen asennuspiste Helsingissä. Tällähetkellä tarjoamme eFlexfuel päivitystä useimpiin autoihin hintaan 669€ sisältäen laitteet ja asennuksen autoosi. Asennuksen jälkeen voit hakea muuntotukea valtiolta.

Lue lisää valmistajan sivuilta eFlexFuel

ilmastointihuolto-helsinki-bestdrive-suutarila Vaikka tuntuu ettei kevät ala ollenkaan, saati että olisi edes kesä mielessä – kannattaa nyt kuitenkin hoitaa ilmastointisi kuntoon.

Henkilö- ja pakettiauton ilmastoinnin täyttöhuolto R134A aineella vain 79€ ja uudemmalla 1234yf aineella 119€ (sis.100g kylmäainetta) Meillä onnistuu myös korjaukset!

ohjauskulmiensäädöt-helsinki-bestdrive-suutarilaVeteleekö autosi, renkaat kuluvat epätasaisesti tai ratti on häiritsevästi vinossa? Ongelmat voivat johtua virheellisistä ohjauskulmista, tutummin aurauskulmista. Nyt kannattaa varata aika, sillä rengasseosngissa kukaan ei pysty tekemään kulmien mittauksia tai säätöjä. Meillä saat halutessasi myös katsastuskonttorin vaatimat mittaustodistukset

Ajanvaraukseen pääset tästä

Wassup
Hei,
miten voimme palvella sinua?
Call Now Button