Site Overlay

Lastensairaala2017

 

Viimeisin keräyksemme tuotti Lastensairaala2017 projektille 1644euroa. Hyvä Te!

Olemme keräyksen lisäksi tukeneet tätä tärkeää projektia n. 5000 eurolla.

Pääpalkintona 1srj. Nokian Hakkapeliitta talvirenkaat SpecialFärgarin Image vanteilla, max 16″

10kpl Rengassarjan säilytyksiä

20kpl Lukkopultti/-mutterisarjoja

20kpl pyörien allelaittoja, 1 allelaitto joka päivä lokakuussa.

Palveleva rengasliike Best Drive Suutarila – Helsingin Rengashotelli Oy,

lastensairaalamainosmini_final_600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keräyksen ja arvonnan säännöt

Käsitteet, ARVONTA ja KERÄYS, myöhemmin arvonta

Arvonnan järjestäjänä toimii Helsingin Rengashotelli Oy, Lampputie 4, 00750 Helsinki, myöhemmin tässä tekstissä arvonnan järjestäjä.

Arvontaan voi osallistua 15.9.-31.10.2014 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvontaan voi osallistua Helsingin Rengashotellin facebook sivuilla tykkäämällä ja jakamalla mainosta sekä asioimalla liikkessämme.

Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta lokakuun 31. päivänä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.

Arvonnan yhteydessä suoritetusta Lastensairaala2017 keräyksessä saaduista tykkäyksistä maksamme lyhentymättömänä 0,10€ per jokainen tykkäys Lastensairaala2017 projektille. Helsingin Rengashotelli Oy:llä on tähän keräyslupa Lastensairaalalta.

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 pääpalkinto joka on Nokian Hakkapeliitta 8 nasta- tai R2 kitkarengassarja. Sarjan arvo on n. 1200euroa. 10kpl renkaiden ja vanteiden kausisäilytyksiä, arvo 70-80euroa 1/kpl, 20sarjaa lukkopultti /-mutterisarjaa, arvo 40€/kpl sekä renkaiden allelaittoja joka arkipäivä lokakuun ajan. Arvo 35-50€/kpl. Palkintojen ja keräysodotuksen yhteisarvo on n.7000€

Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Henkilötietojen käsittely: Helsingin Rengashotelli Oy noudattaa Suomen henkilötietolainsäädäntöä kerätessään ja käsitellessään henkilötietoja.  Helsingin Rengashotelli Oy voi käsitellä osallistujien henkilötietoja asiakasrekisterissään ja pysyvässä suoramarkkinointirekisterissään rekisteriselosteissa kuvatuilla tavoilla. Osallistujilla on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö etämyyntiin ja suoramarkkinointiin ottamalla yhteyttä Helsingin Rengashotelli Oy:n sähköpostiosoitteeseen

Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen
tai soittamalla numeroon 09 – 347 8040

Wassup
Hei,
miten voimme palvella sinua?
Call Now Button