Site Overlay

Ohjauskulmien säätö, aurauskulmat

Vähennä renkaiden epätasaista kulumista aurauskulmien säädöllä.
Varaa aika ohjauskulmien tarkastukseen! Soita palvelunumeroomme 09 347 8040 tai laita meille sähköpostia osoitteeseen
Henkilö- ja pakettiautojen aurauskulmien tarkastus/mittaus 40€, mittaus + yhden akselin säätö 80€, koko auto säädettynä 100€. Kolariauton aurauskulmien tai alustasarjan säätöraportti katsastuskonttorille
Jos renkaat kuluvat epätasaisesti, ohjaustuntuma on huono tai auto muuten käyttäytyy levottomasti, on syynä todennäköisesti virheelliset ohjauskulmat, tutummin aurauskulmat. Poikkeamat aurauskulmissa tai renkaiden asennossa voivat lyhentää renkaiden käyttöikää jopa 50% tai tuhansia kilometrejä. Virheelliset rengaskulmat tai renkaiden haritus tai -auraus lisää rasitusta kaikelle alustaan liittyville osille kuten nivelille, puslille ja jousitukselle, sillä renkaiden epätasainen kuluminen aiheuttaa tasapaino heittoja renkaissa, jotka puolestaan aiheuttavat mm. jousitukselle turhaa työtä.

Aurauskulmien säätö lisää edellämainittujen seikkojen lisäksi turvallisuutta sinulle, kyydissä oleville sekä muille tiellä liikkuville, sillä ohjauskulmien säätö vaikuttaa suoraan renkaaseen ja renkaan tiessä kiinni pysymiseen.

Oikein säädetyt aurauskulmat

  • pidentävät renkaiden käyttöikää
  • pidentää alustan ikää
  • parantavat turvallisuutta ja säästää rahaa.

ohjauskulmat

Aurauskulmien säätö on suositeltavaa

Käytössämme on markkinoiden nykyaikaisin laitteisto

Call Now Button