Site Overlay

Continental talvirenkaat

Talven tärkein varuste.

UUSI IceContact™ 2 ennennäkemätöntä suorituskykyä pohjoisiin olosuhteisiin.  

Continentalin uusi premium luokan nastarengas henkilöautoihin sekä katumaastureihin.
IceContact™ 2 tarjoaa erinomaista suorituskykyä suomalaisiin talviolosuhteisiin.

Nopeusluokka: T
Tuumakoot: 14″ – 20″
Renkaan leveys: 175 – 285
Profiili: 35 – 70

UUTUUS ContiVikingContact 6
Erinomaista suorituskykyä kaikissa talviolosuhteissa.
Tämän premium renkaan kehityksen päämääränä on ollut tehdä ajamisesta lumisilla ja jäisillä teillä entistä turvallisempaa. Epäsymmetrinen kulutuspinnan kuviointi takaa erinomasen suorituskyvyn lumella, jäällä ja kuivilla teillä.

 

ContiIceContactTM4×4. Brilliant Plus nastateknologialla.

Huipputeknologiaa joka parantaa turvallisuusreservejä renkaan käyttöiän loppuun asti.

Epäsymmetrinen pintakuviointi, poikittaisiin uriin sovitetut 3-D-palaleikkaukset  ja aggressiivinen ulkosyrjän design. Uusi ContiIceContactTM tarjoaa entistä parempaa suorituskykyä ja optimaaliset käsittelyominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Uusi kumiseoskonsepti hyödyntää täyssynteettisiä pehmittäjiä, joilla saavutetaan joustavuuden ja tukevan kulutuspinnan täydellinen tasapaino.

ContiIceContactinTM automaattiroboteilla tapahtuva nastoitus on osa renkaan valmistusprosessia ja renkaita käsitellään vielä nastoituksen jälkeenkin. Uuden teknologian ansiosta nastat kiinnittyvät tukevasti paikoilleen, jolloin ne toimivat tehokkaasti renkaan käyttöiän loppuun asti. Nastojen sijoittelussa on käytetty Continentalin kehittämää optimointijärjestelmää, jonka ansiosta nastaäänet on saatu entistä vaimeammiksi.

Lyhyet jarrutusmatkat ja huippupito.

Uuden nastamuotoilun ansiosta Brilliant Plus nastoissa on laajempi pitosärmä ja tehokkaampi ote jäähän, joka varmistaa optimaalisen voimansiirron nastan ja jäisen tienpinnan välillä. Tuloksena parantunut turvallisuus ja ajomukavuus. Lisäksi kuviopalojen patentoidut jäähilekäytävät estävät höylääntymisen seurauksena musertunutta jäätä pakkautumasta nastan ja kuviopalojen alle, jonka ansiosta jarrutusmatkat lyhenevät ja pito paranee.

Uusi kumiseos kruunaa kokonaisuuden.

ContiIceContactTM on ensimmäinen nastarengas, jossa kulutuspinnan kumiseos ei menetä joustavuuttaan renkaan käyttöiän aikana. Innovatiivinen ratkaisu piilee uudessa seosteknologiassa – täyssynteettisiä pehmittäjiä on sijoitettu aiempaa laajempiin kerroksiin. Tämän ansiosta rengas säilyttää turvallisuusominaisuutensa käyttöiän loppuun asti. Uusi seos toimii erinomaisesti myös asfaltilla, sekä kuivalla, märällä että suolatulla. Myös kilometritulos on Continentalin testien perusteella entisestäänkin parantunut.

Henkilöautoihin:
Nopeusluokka: T
Vannekoot: 13″ – 18″
Leveydet:155 – 245
Profiilit: 40 – 80

4×4 renkaat:
Nopeusluokka: T
Vannekoot: 15″ – 20″
Leveydet:215 – 285
Profiilit: 40 – 75

Wassup
Hei,
miten voimme palvella sinua?
Call Now Button