Site Overlay

Autohuolto

Auton säännöllinen huoltaminen on elintärkeää sen toimivuuden kannalta. Monet turvallisuuteen ja matkustusmukavuuteen vaikuttavat osat kuluvat ajan mittaan ja vaativatkin siksi säännöllistä huoltoa ja vaihtoa. Tuomalla auto ammattilaisen tarkistettavaksi, näin voidaan varmistua siitä, että kaikki toimii kuten pitääkin ja mahdollisiin korjaustarpeisiin ehditään puuttua hyvissä ajoin. Jos auto pitää toistuvasti tai jatkuvasti tavallisesta poikkeavaa ääntä, jos ajo- ja jarrutustuntumassa havaitaan muutoksia tai jos auton alle vuotaa öljyä on syytä ottaa yhteyttä huoltoon.

Öljynvaihtotarjous

Öljynvaihtotarjous alkaen 99€!

sis. suodattimen, 4L 5W-30 moottoriöljyä ja vaihtotyön. Hinta alkaen 99€

Moottoriöljy estää moottoria kulumasta kovassa rasituksessa. Koska moottorin käydessä öljyyn kerääntyy palamisjätteitä ja metallihiukkasia, öljy on vaihdettava säännöllisesti, jotta se pysyy riittävän puhtaana ja voitelevana. Sopiva väli öljynvaihdolle on noin 10 000–15 000 kilometriä tai 1 vuosi – autosi merkistä ja mallista riippuen. BestDrive Suutarila varmistaa ammattitaitoisen ja laadukkaan öljynvaihdon autosi parhaaksi. Näin voit olla varma, että moottori toimii kuten valmistaja on sen suunnitellut. Pidä moottori kunnossa ja valitse Helsingin Rengashotelli!

Öljynvaihtotarjous

Jarruhuolto, asennus alkaen 65€!

Jarrupalojen asennus alkaen 65€/akseli

Toimivat jarrut turvaavat autoilun tiukoissakin paikoissa. Koska Suomen sääolosuhteissa jarrut ovat jatkuvan kulutuksen ja rasituksen kohteena, jarrut (jarrupalat, jarrulevyt ja jarrunesteet) on hyvä tarkastuttaa säännöllisesti, vaikka vikoja ei olisikaan havaittavissa. Hälyttäviä merkkejä ovat tärinä jarruttaessa sekä jarrupalojen merkkivalon palaminen. BestDrive Suutarila varmistaa autosi laadukkaan jarruhuollon kaikissa tilanteissa. Kartoitamme jarrujen kunnon ja käymme kanssasi läpi parhaan vaihtoehdon. Jarruta oikeassa paikassa ja valitse Helsingin Rengashotelli!

Öljynvaihtotarjous

Vuosihuolto alk. 159€

Vuosihuolto alk. 159€

BestDrive Suutarilan Vuosihuolto sisältää moottoriöljyn ja suodattimen vaihdon lisäksi 20 tarkastuskohdetta. Laaja tarkastus varmistaa sen, että auto on varmasti turvallisessa ajokunnossa ja mahdollisiin huomioihin ehditään puuttua ajoissa. Tehty huolto dokumentoidaan erilliseen huoltolomakkeeseen ja siitä tehtävä merkintä auton huoltokirjaan ylläpitää autosi arvoa. Hyvin huolletulla autolla voit nauttia huolettomista ajokilometreistä!

Öljynvaihtotarjous

ilmastoinnin täyttöhuolto 79€!

Ilmastoinnin täyttöhuolto R134A 79€
Ilmastoinnin täyttöhuolto R1234yf 119€ (sis 200g kylmäainetta, ylimenevät 25€/100g)

Ilmastoinnin tärkeimpiä tehtäviä on lisätä ajoturvallisuutta ja matkustajien mukavuutta. Kun ilmastointi on kunnossa, auton sisätila pysyy viileänä ja kuivana ja ikkunat kirkkaina. Ilmastointilaitteen suositeltu huoltoväli on noin kaksi vuotta. Ajoneuvovalmistajan suosituksen mukainen huolto pitää järjestelmän tehokkaana ja toimivana. BestDrive Suutarila kartoittaa autosi ilmastoinnin tilanteen, varmistaa asiantuntevan huollon ja sopii kanssasi tarvittavista toimenpiteistä. Pistä ilmastointi kuntoon ja valitse Helsingin Rengashotelli!

Tuulilasin vaihto

Tuulilasinvaihtotyö. alk.79€

Tuulilasinvaihtotyö. alk.79€

pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin

Wassup
Hei,
miten voimme palvella sinua?
Call Now Button