Site Overlay

Tuulilasit ja lasinkorjaus

TUULILASIT

Helsingin Rengashotelli Oy tarjoaa asiakkailleen parhaat mahdolliset tuuli-, taka- ja sivulasit Saint Gobain SEKURITILTA. Teemme myös vakuutusyhtiöiden lasitöitä kuten korjaukset ja vaihdot, joten sinun on helppo tulla suoraan meille, me teemme kaiken työn puolestasi!

Helsingin Rengashotelli Oy on vakuutusyhtiön hyväksymä lasiliike. Korjaamme ja vaihdamme rikkoutuneet lasit – Jopa saman päivän aikana!

Varaa aikasi joko tai soittamalla numeroon 09 – 347 8040

 
Aquacontrol lasinvaihdon yhteydessä -50%

Aquacontrol

Tuntuuko sinusta ettei vesisateella pyyhkijät pelaa huonosti ja näkyvyys on mitä huonoin?

Jos näin, niin suosittelemme sinulle lasinvaihdon sijaan uusia tuulilasinpyyhkijöitä ja Aquacontrol vedenpoisto järjestelmää, jonka jälkeen se vähäinenkin lasin pyyhintä puhdistaa veden pois lasin pinnasta helposti.

Aquacontrol on nestemäinen suoja aina lasin huokoisille pinnoille, jonka ansioista vesi poistuu lasista todella vaivattomasti. Jos et tarvitse pyyhkijöitä vesisateella ajettaessa, ja vieläpä vaikka toisen perässä – Silloin olet jo yksi tyytyväinen asiakkaamme, jolle olemme asentaneet järjestelmän.

 

Sisätilamukavuus

Säädä kattolasin värisävyä mieltymyksesi mukaan! ”Lightuning” on osoitus Saint-Gobain Sekuritin kehittyneestä elektrokromaattisesta teknologiasta, jonka avulla voidaan säätää sisääntulevaa valoa lasia tummentamalla tai vaalentamalla. Ajoneuvon sisälle tulevan valon määrää voidaan säätää 4 – 40 % välillä. Auringon energian siirtymistä ajoneuvon sisälle voidaan vähentää 2 – 20 %.

Tällä hetkellä kattoluukuissa ja lasikatoissa käytettävä elektrokromaattinen lasi on pian saatavana myös muihin lasipintoihin.

Turvallisuus ja murtosuojaus

Ajoneuvolasi on tärkeä tekijä ajoneuvojen turvallisuuden kannalta. 80-luvun alkupuolelta lähtien ajoneuvot on ollut pakollista varustaa laminoiduilla tuulilaseilla, jotka voivat rikkoutua, mutta eivät hajoa kappaleiksi rikkoutuessaan. Toisin kuin karkaistu lasi, laminoitu lasi koostuu kahdesta muovisella välikerroksella toisiinsa yhdistetystä lasista.

Laminoitu sivulasi tarjoaa tuplaedun. Se auttaa pitämään matkustajat ajoneuvon sisällä onnettomuuden sattuessa ja suojaa myös ulkopuolisilta riskeiltä, koska varkaalta kestää 10 kertaa kauemmin rikkoa laminoitu lasi kuin tavallinen karkaistu lasi.

Panssarilasi

Panssarilasi on suunniteltu suojaamaan kuljettajaa ja matkustajia mahdollisimman tehokkaasti, esimerkiksi aseellisilta hyökkäyksiltä.  Ajoneuvoissa käytettävä panssarilasi koostuu pääosin lasista, muovisista välikerroksista ja polykarbonaatista. Kaikki nämä materiaalit laminoidaan toisiinsa riittävän suojavaikutuksen aikaansaamiseksi niitä ammuksia vastaan, joiden torjumiseksi se on suunniteltu.

Panssarilasi näyttää samalta kuin tavanomainen OEM-lasi ja vastaa muodoltaan, mitoiltaan, ulkonäöltään ja toiminnaltaan OEM-lasia, jonka tilalle se asennetaan.

Lähde: Saint Gobain Finland

 

 

Call Now Button