Site Overlay

Tuulilasit ja lasinkorjaus

 

TUULILASIT

Helsingin Rengashotelli Oy tarjoaa asiakkailleen parhaat mahdolliset tuuli-, taka- ja sivulasit Saint Gobain SEKURITILTA. Teemme myös vakuutusyhtiöiden lasitöitä kuten korjaukset ja vaihdot, joten sinun on helppo tulla suoraan meille, me teemme kaiken työn ja vahinkoilmoituksen puolestasi!

Helsingin Rengashotelli Oy on vakuutusyhtiön hyväksymä lasiliike.
Korjaamme ja vaihdamme rikkoutuneet lasit – Jopa saman päivän aikana!

Varaa aikasi joko tai soittamalla numeroon 09 – 347 8040
Aquacontrol lasinvaihdon yhteydessä -50%

Aquacontrol ja Tenzi GX

Tuntuuko sinusta ettei vesisateella pyyhkijät pelaa huonosti ja näkyvyys on mitä huonoin?

Jos näin, niin suosittelemme sinulle lasinvaihdon sijaan uusia tuulilasinpyyhkijöitä ja Sain Gobainin Aquacontrolia tai Tenzi Prodetailing GX-Glass  vedenpoistojärjestelmää, jonka jälkeen se vähäinenkin lasin pyyhintä puhdistaa veden pois lasin pinnasta helposti.

Vedenpoistojärjestelmä eli toisinsanoen tuulilasipinnoitteet on lasiin asennettava nestemäinen suoja-aine lasin huokoisille pinnoille, jonka ansioista vesi poistuu lasista todella vaivattomasti.
Vesisateella et tarvitse pyyhkijöitä ajettaessa, mitä enemmän vettä tulee, sitä paremmin pinnoitteet toimivat.
Hyllystämme löytyy myös tenziProDetailing GX-lasinpinnoitesarja, jonka voit asentaa itse.

Turvallisuus

Ajoneuvolasi on tärkeä tekijä ajoneuvojen turvallisuuden kannalta. 80-luvun alkupuolelta lähtien ajoneuvot on ollut pakollista varustaa laminoiduilla tuulilaseilla, jotka voivat rikkoutua, mutta eivät hajoa kappaleiksi rikkoutuessaan. Toisin kuin karkaistu lasi, laminoitu lasi koostuu kahdesta muovisella välikerroksella toisiinsa yhdistetystä lasista.

Laminoitu sivulasi tarjoaa tuplaedun. Se auttaa pitämään matkustajat ajoneuvon sisällä onnettomuuden sattuessa ja suojaa myös ulkopuolisilta riskeiltä, koska varkaalta kestää 10 kertaa kauemmin rikkoa laminoitu lasi kuin tavallinen karkaistu lasi.

Panssarilasi

 

Lähde: Saint Gobain Finland

Call Now Button