09 347 8040 Helsingin Rengashotelli Oy,
Henrik Forsiuksen tie 39, Helsinki Suutarila

BG-öljynvaihto, automaatti- ja DSG vaihteiston huolto, huuhtelu ja öljynvaihto Helsinki

Automaattivaihteiston huolto ja öljynvaihto, BG-huolto

Huollamme automaattivaihteistoja, etenkin VAG-konsernin DSG laatikot. Automaattilaatikko on syytä huollattaa 60tkm välein, kokemuksemme mukaan jokainen huollettu laatikko on parantunut huollon jälkeen, myös ”rikkoutuneet” laatikot on saatu herätettyä henkiin. Vaihdelaatikon korjauskustannukset voivat nousta jopa 10 000 euroon. Olemme onnistuneet saamaan markkinoiden nykyaikaisimmalla BG-öljynvaihteistokoneella nämäkin laatikot kuntoon kustannusten ollessa vain muutamia satoja euroja. Vaihdelaatikon huolto meillä ei tarkoita pelkkää öljynvaihtoa, jolla esim. nykivää laatikkoa ei saa kuntoon vaan huollossa huuhtelemme koko laatikon, venttiilien karstat poistetaan, o-renkaat elvytetään, uudet öljyt asennetaan hoitoaineen kera. Huollon aikana koko laatikko käydään läpi, kaikki vaihteet useaan kertaan, joten laatikkoon ei jää vanhaa öljyä tai karstaa.

Jos automaattiautossasi on vaihdelaatikossa vikaa, tuo se meille, sillä parempaa huoltoa tai asiakaspalvelua et saa muualta, miksi maksaisit siis saman hinnan tai enemmän jonnekkin muualle saaden vähemmän vastinetta rahoillesi.

BG-automaattilaatikon huolto alk. 430 euroa sis. kemiat, öljyt sekä kaiken työn.

09-3478040

Automaattivaihteiston huolto, automaattivaihteiston öljynvaihto, automaattivaihteiston huuhtelu, DSG öljynvaihto, BG huolto, Helsinki, Suutarila

Call Now Button