Site Overlay

DSG- ja automaattilaatikon huolto

Automaattivaihteiston huolto, DSG-huolto

 

DSG- ja automaattilaatikon huolto, VAG-konsernin DSG-vaihdelaatikko huolto pitää pääsääntöisesti suorittaa 60 000km:n välein, muuten vaihdelaatikon öljykanavat ja ohjauksia säätelevät venttiilit voivat alkaa jumittamaaan ja laatikko ns. rykii eikä toimi kunnolla, rikkoen laatikon lopullisesti.

Meillä on markkinoiden nykyaikaisin BG-öljynvaihtokone ja käytämme ainoastaan siihen tarkoitettuja öljyjä.

Monet huoltoliikkeet markkinoivat edullisia öljynvaihtotarjouksia vaihdelaatikoihin, mutta ne eivät 96%:n varmuudella riitä pitämään laatikkoa kunnossa, saati sitten saattamaan jo oikuttelevan laatikon takaisin toimintakuntoon best condos for sale. Pystymme huoltamaan liki kaikki automaattivaihteistot ja vaihdelaatikon huolto hoidetaan edullisemmin kuin merkkiliikkeissä, jossa vasta nyt on herätty ongelman ratkaisuun ja hinta on ns. marmoritasoa.

Huoltomme sisältää pesun laatikolle, pesuaineet, hoito- ja suoja-aineet sekä uuden öljyn. Vanhat öljyt hävitämme asetusten ja säädösten mukaisesti kierrätysasemalle. DSG vaihteistohuolto on suositeltavaa, jopa pakollista jos haluat ettei auton vaihdelaatikko vika kerkeä syntyä vaihdelaatikko huollon laiminlyönnin seurauksena.

 

Soita, tule käymään tai lähetä meille sähköpostia. 09 347 8040,

Yhteystiedot – yhteydenottolomake

Wassup
Hei,
miten voimme palvella sinua?
Call Now Button