Site Overlay

Korjaamopäivä ammattilaisille 24.3.23 klo 07-12Kiitos kaikille osallistuneille vannekorjaus ja työnäytöspäivään, lemme tyytyväisiä päivään, kaikki meni odotusten mukaan!
Työnäytöksiämme oli mm. vanteiden DiamondCut CNC-koneistukset kanttikivinaarmujen poistamiseksi, vanneoikaisut, tuulilasin asennukset sekä vaihteistojen ennakoiva BG-huolto.

Olemme korjanneet vanteita jo reilut 10 vuotta, nyt kokemuksemme ja laaturaporttien perusteella meillä on suunnitelmissa luoda korjauksille käsitteet ja laatustandardit sekä saada korjaustyöllemme hyväksyntä viralliselta taholta.

Vanteiden korjaus on nopea, kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto uusille vanteille vähentäen osaltaan autoteollisuuden hiilijalanjälkeä. Ympäristökäsikirjan päivityksen vuoksi keräämme dataa kuluttamastamme energiasta, sen tuottotavasta sekä kuljetuspäästöjen syntymisestä. Työ on kesken ja edelläkävijän roolissa haluamme osallistuttaa sidosryhmät projektiimme ja osaltamme vähentää kulutuskulttuuria.

Tavoitteenamme on luoda tulevalle hyväksynnälle pelisäännöt ja standardit sekä toimia sen suunnannäyttäjänä, sillä palveluumme luottaa jo nyt useat merkkikorjaamot, vakuutusyhtiöt ja alan suurimmat toimijat.

Korjaamopäivä oli pääsääntöisesti suunnattu vauriokorjauksen kustannuslaskijoille, suunnittelijoille sekä vakuutusyhtiöiden korvauspäättäjille ja muille sidosryhmille.

Päivämäärä Pe 24.3.2023, esittelyt klo 08.00-12.00. Aamukahvit tarjolla klo 07.00 alkaen.
Paikka, BestDrive Suutarila, Henrik Forsiuksen tie 39, 00750 Helsinki
puhelin 09 347 8040

Tarjolla on runsas aamupala, kakkukahvit sekä pikkupurtavaa – Tervetuloa!

***** BestDrive Suutarila *****
   Helsingin Rengashotelli Oy
    Henrik Forsiuksen tie 39
        00750 Helsinki
        09 – 347 8040

Seuraa meitä Instagramissa
https://www.instagram.com/helsinginrengashotelli

ja Facebookissa
https://www.facebook.com/Rengashotelli

Wassup
Hei,
miten voimme palvella sinua?
Call Now Button